Niska ja hartiat

Lyhyesti tuotteesta

ThermaCare® for nakke og skulder er spesielt egnet for behandling av smerter, grunnet spenninger eller overanstrengelse i muskler og ledd. Produktet er smidig og behagelig å ha på og brukes under klær.

Miksi niskalle ja hartioille tarkoitettu ThermaCare® on niin ainutlaatuinen tuote?

 • Tehokasta kivunlievitystä

  Vähentää aivoihin lähtevien kipusignaalien määrää

 • Pitkäkestoista lämpöä

  Ilman lääkkeitä

 • Todistetusti tehokas

  Lievittää kipua jopa 16 tunnin ajan

 • Joustava ja säädettävä

  Sopeutuu kehon liikkeisiin

Näin ThermaCare® toimii

ThermaCare® vaikuttaa kolmella tavalla:

 • Lievittää kipua

  Ihon lämpöreseptorit stimuloituvat ja vähentävät aivoihin lähtevien kipusignaalien määrää.

 • Voimistaa verenkiertoa

  Verenkierto vauhdittuu ja vie kuona-aineet pois kipualueelta.

 • Rentouttaa lihaksia

  Jatkuva lämpö työntyy syvälle ihon läpi ja laukaisee lihasjännitystä.

Näin käytät niskalle ja hartioille tarkoitettua ThermaCare®-tyynyä

 • 1. Avaa pussi juuri ennen käyttöä

  ThermaCare® toimitetaan ilmatiiviissä pussissa. Kun pussi avataan, tuote pääsee kosketuksiin ilman kanssa ja sen lämpökennot aktivoituvat.

  Noin 30 minuutin kuluttua tyyny saavuttaa noin 40 °C:n hoitolämpötilan.

 • 2. Levitä tuote

  Varmista, että iho on puhdas ja kuiva ennen kuin asetat tyynyn paikoilleen. Irrota suojakalvo tuotteen allergiatestatuilta liimapinnoilta.

 • 3. Aseta tyyny kipualueelle

  Pitele tuotetta molemmin käsin ja aseta tyyny hoidettavalle kipualueelle. Paina liimapintoja ihoa vasten, jotta se kiinnittyy hyvin.

  Lämpötila säilyy 8 tunnin ajan.

Tutkitusti tehokas

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että ThermaCare®-tyynyn kipua lievittävä vaikutus voi kestää jopa 16 tunnin ajan. Lämpö kulkeutuu syvälle kudokseen, iholla sijaitsevat lämpöreseptorit stimuloituvat ja vähentävät aivoihin lähtevien kipusignaalien määrää. Kipua lievittävä vaikutus jatkuu koko sen ajan, kun tyynyä pidetään iholla, 8 tuntia, mutta jatkuu vielä toiset 8 tuntia tämän jälkeen. Tutkimuksissa tarkasteltiin selälle tarkoitettua ThermaCare®-tyynyä.

Nadler, S.F. et al. 2002. Continuous low-level heat wrap therapy provides more efficacy than ibuprofen and acetaminophen for acute low back pain. SPINE, Volume 27, pp 1012–1017

Nadler, S.F. et al. 2003. Continuous low-level heatwrap therapy for treating acute nonspecific low back pain. Arch Phys Med Rehabil, Vol 84, pp 329-334

Nadler, S.F. et al. 2003. Overnight use of continuous low-level heatwrap therapy for relief of low back pain. Arch Phys Med Rehabil, Vol 84, pp 334-342

Nadler, S.F. et al. 2004. The physiologic basis and clinical applications of cryotherapy and thermotherapy for the pain practitioner. Pain Physician, 7, pp 395-399

Niskalle ja hartioille tarkoitettu ThermaCare®:

ThermaCare®-tyynyä käytetään kivun ja lihasjännityksen ensioireisiin. Parhaat hoitotulokset saavutetaan, kun ThermaCare®-tyynyä pidetään iholla 8 tunnin ajan 2–3 päivää peräkkäin. ThermaCare®-tyynyä voidaan käyttää samalla kipualueella korkeintaan 8 tuntia vuorokaudessa.

ThermaCare®-tyynyä ei pidä käyttää rikkoutuneella tai hankautuneella iholla tai alueella, jolle viimeisten 48 tunnin aikana on noussut turvotusta, tai paikoissa, joissa lämpöä ei tunne. Kysy terveydenhuollon ammattilaiselta neuvoa ennen tuotteen käyttöä, jos sinulla on diabetes, heikentynyt verenkierto, sydänsairaus tai kihti tai olet raskaana. ThermaCare®-tyynyä ei pidä käyttää samalla alueella, jolle olet jo levittänyt kipugeeliä/-voidetta tai jolle on jo annettu lämpöhoitoa. Palovammojen riski kasvaa iän myötä. Jos olet 55 vuotta täyttänyt, on suositeltavaa, että käytät selälle tarkoitettua ThermaCare®-tyynyä ohuen vaatekerroksen päällä, etkä lainkaan nukkuessasi. Keskeytä tuotteen käyttö, jos oireet pahenevat tai jatkuvat samanlaisina yli 7 päivän ajan.

Lue lisää tuotteen tehosta

ThermaCare® on tehokas keino lievittää kipua syvälle lihaksiin ja niveliin kulkeutuvan lämmön avulla. Lämpö kulkeutuu syvälle kudokseen, iholla sijaitsevat lämpöreseptorit stimuloituvat ja vähentävät aivoihin lähtevien kipusignaalien määrää.

Lue lisää

ThermaCare® saatavilla täältä